N.Commandeur
N.Commandeur
N.Commandeur

Wie zijn we

Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. werkt voornamelijk in opdracht van hoofdaannemers en zijn gespecialiseerd in timmer- en betonwerken. Op deze pagina’s vertellen wij u graag iets meer over ons bedrijf. Maakt u liever persoonlijk kennis, klik dan hier.

Specialist in timmer- en betonwerken

De activiteiten van N. Commandeur B.V. rusten op twee pijlers: timmer- en betonwerken, voor zowel woning- als utiliteitsbouw. De kern van het betonwerk bestaat uit kelders, funderingen, betonvloeren, wanden, kolommen en balken. Gaat het om timmerwerk, denk dan met name aan profielen, kozijnen, kappen en dakkapellen. Alle bijbehorende werkzaamheden voeren wij met evenveel plezier en vakmanschap uit.

Wie zijn we

De fundamenten

N. Commandeur B.V. is een succesvol familiebedrijf, met een historie die meer dan een halve eeuw teruggaat. Het is december 1960 als Nic Commandeur senior zijn eigen zaak begint. Het bedrijf bouwt al snel een goede reputatie op. Vandaag de dag wordt de Limmense onderneming gerund door twee van zijn zoons. Zij staan al sinds 1987 aan het roer en bouwen aan de toekomst, met respect voor het verleden.

Een belofte die staat als een huis

N. Commandeur B.V. heeft een simpel motto: afspraak is afspraak. Dat type eenvoud treft u niet overal meer aan. Het betekent concreet dat u als opdrachtgever op ons kunt bouwen: wat wij beloven in termen van tijd, geld en kwaliteit, dat maken we ook waar.

N. Commandeur B.V. is  lid van Bouwend Nederland en werkt als erkend leerbedrijf mee aan de scholing van vaklieden in opleiding.