N.Commandeur
N.Commandeur
N.Commandeur

Kozijnen

Voor uw profielen en kozijnen

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf voor kozijnen? Schakel dan Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. in. Wij hebben meer dan een halve eeuw ervaring met het stellen van kozijnen en profielen. Onze profielen plaveien de weg voor de metselaar. Ook de voorbereidende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, zoals stalen gevelondersteuning (wanneer er sprake is van meerdere verdiepingen), isolatiemateriaal, lood en DPC-folie. Daarnaast plaatsen we allerlei soorten houten kozijnen en gevelelementen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Ons bouwbedrijf is opgericht in 1960 en in al die jaren hebben wij veel klanten tevreden gemaakt. Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. is niet alleen actief in de bouw, maar ook in het timmerwerk en de houtbouw. Wij leveren altijd maatwerk en hebben al met vele aannemers mogen samenwerken. De sleutel tot ons succes zijn onze ervaren en door onszelf opgeleide timmermannen. Dankzij hun vakmanschap kunnen we iedere opdrachtgever tevredenstellen. Bent u binnenkort de volgende?

Kozijnen

Een ruime keuze aan kozijnwerk

Wij zijn in staat om complete woonwijken te voorzien van kozijnwerk. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn:

  • Hardhouten kozijnen
  • Kozijnen geheel afgewerkt
  • Woning en utiliteitsbouw profielen
  • Ruw skeletbouw
  • Dakranden en dakgoten
  • Profielen voor aanbouw

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en SBB. Wilt u meer weten over onze kozijnen of ons keurmerk? Neem dan contact met ons op.

Informeer snel naar een offerte voor uw kozijnen

Wilt u een offerte van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan snel contact met ons op of maak direct een afspraak. U kunt ons bellen op 072 – 505 2424. U mag ons telefonisch vragen om vrijblijvend meer informatie over onze kozijnen en houtwerk.  Informeer ook naar onze andere producten zoals kappen, dakkapellen en dakgoten. Wij garanderen u dat onze producten jarenlang zullen meegaan. Kies ook voor kozijnen van N. Commandeur B.V.