N.Commandeur
N.Commandeur
N.Commandeur

Kelders

Een kelder gebouwd door de expert

Heeft u een bouwbedrijf nodig dat gespecialiseerd is in het bouwen van kelders? Vraag dan bij Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. om geheel vrijblijvend advies en een scherpe offerte. Wij zijn specialisten in betonbouw en kunnen een kelder voor u bouwen, die niet meer zal overlopen en de juiste condities heeft. Wij kunnen  kelders realiseren in zowel nieuwe als bestaande panden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of lees verder op onze website om meer over ons te weten te komen.

Een bouwbedrijf met betonwerk als specialisatie

Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van betonbouw. Wij hebben gemotiveerde en vakbekwame bouwvakkers in dienst die door onszelf opgeleid zijn en die elke dag de klus weer naar wens klaren. Onze kelders zijn zorgvuldigheid gemaakt en wij garanderen u dan ook dat de kelder zal voldoen aan de eisen die u daaraan gesteld heeft.

Kelders

De mogelijkheden bij ons bouwbedrijf

Wij zijn vooral actief als aannemer die in opdracht van andere aannemers werkt. Ons bouwbedrijf kan diverse kelders bouwen, zoals proviandkelders en wijnkelders. Wij kunnen ook de kelders leveren voor grotere projecten, zoals complete nieuwbouwwijken. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en SBB. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:

  • Wijnkelders
  • Proviandkelders
  • Zowel in bestaande als nieuwe panden
  • Zowel voor grote als kleine projecten

Maak een afspraak met ons voor een nieuwe kelder

Zoekt u een aannemer die kelders kan bouwen in nieuwbouwprojecten? Neem dan snel contact op met ons via 072 – 505 2424. Wij komen graag bij u langs om door de plannen door te nemen. U krijgt van ons een vrijblijvend advies en offerte. Wij maken de kelders van beton. Ook is het goed om te weten dat wij aangesloten zijn bij diverse brancheverenigingen om onze kwaliteit en service te waarborgen.