N.Commandeur
N.Commandeur
N.Commandeur

Kappen

Kapwerk voor woning en bedrijf

Heeft u bouwplannen voor een woning of bedrijf en heeft u een aannemer nodig die de houten kappen kan verzorgen? Neem dan contact op met Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. Wij hebben modernste houtbewerkingmachines in ons bedrijf, die in staat zijn om de beste producten te maken die geheel op maat zijn. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via 072 – 505 2424 of lees verder op onze website. Onze ervaren vakmensen vertellen u graag meer.

Ervaren timmerlieden

Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. is al meer dan 50 jaar dé aannemer uit uw eigen regio. U kunt ons bouwbedrijf inschakelen voor uw timmerwerk, zoals het plaatsen van profielen, kozijnen, kappen en andere houten constructies. Wij leveren onze producten prefab of in het werk getimmerd. Daarnaast hebben we al onze timmerlieden zelf opgeleid. Daardoor weten we precies welke kwaliteit zij leveren en kunnen wij u hoogwaardig houtwerk garanderen.

Op zoek naar een aannemer die kappen kan verzorgen voor daken? Informeer dan bij Aannemingsbedrijf N. Commandeur B.V. voor het beste timmerwerk.

Veel is mogelijk

Houten kapconstructies kunnen in vele soorten en maten geleverd worden. Bij nieuwbouw gaat het vaak om prefab kappen, die seriematig geproduceerd zijn. En bij verbouwing of renovatie leveren we bij voorkeur maatwerk op locatie. Ook het traditionele kapwerk met gordingen en spanten voeren we uit  met liefde voor het vak. Onze vakmannen plaatsen platte daken, bijvoorbeeld op uitbouwen, garages en bijkeukens. Ook kunnen we complete dakkapellen bouwen, met plat of schuin dak. Lees hieronder wat onze mogelijkheden zijn:

  • Kappen voor woning en bedrijf
  • Ruwe skeletbouw
  • Dakranden en dakgoten
  • Kozijnen
  • Profielen

Neem contact op voor een gratis advies en offerte

Bent u op zoek naar een kap voor uw woning of bedrijf? Neem dan snel contact op met ons voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om te kijken welke kappen het beste zijn voor uw bouwproject. U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte. Informeer ook meteen naar de mogelijkheden voor dakkapellen en kozijnen. Bel 072 – 505 2424. Welke kappen mogen we aan u leveren?